De 5-seconden trick voor schoonmaakbedrijf Amsterdam

Daar wij zelf zijn gevestigd in Amsterdam, kunnen wij vlug en efficiënt ingaan op de klandizie. We beschikken over korte communicatielijnen en streven ernaar om binnen 24 uur contact met u dan ook op te nemen en in 48 uur bezit u dan ook een totaal vrijblijvende offerte in huis.

Wees op de hoogte over dit nieuws in de schoonmaakbranche en aan thema's wanneer diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

Wij werken uiteraard alang bij uw buren. En we zullen u dan ook precies zo gaarne met dienst bestaan. Met eersteklas schoonmaakdienstverlening, waarmee we een prettig leef- en werkklimaat voor een ieder in uw directe omstreken geoorloofd produceren.

Het komt ook ook door het grote assortiment aan services. Zo doen wij behalve schoonmaakwerk om Amsterdam ook met gevelreiniging, vloeronderhoud en bouwschoonmaak. Wij kunnen verder, daar waar de meeste schoonmaakbedrijven ophouden.

We zorgen dagelijks voor een representatief opgeruimd gebouw bij onze klanten én voor een motiverende en gezonde werkomgeving voor hun medewerkers.

Ons leuke werkomgeving en een werksfeer staan bij het hoog in het vaandel. Je dien immers plezier beleven in je werk.

Een Inspectie SZW wijst opdrachtgevers erop dat zij samen betreffende dit schoonmaakbedrijf verantwoordelijk – en wellicht tevens aansprakelijk – zijn om ervoor te zorgen het schoonmaakwerk in overeenstemming met de regels gebeurt.

Tevens constateerde Inspectie SZW het vier schoonmaakbedrijven zich niet hadden geregistreerd om werknemers uit te lenen. De boete hiervoor bedraagt € 12.

We betreffende schoonmaakbedrijf bolderman hopen dat een info hierboven aan u verwachtingen voldoen, en het we uw interesse hebben mogen wekken om voor de pand in Amsterdam zuid click here ons vrijblijvende prijsopgave te mogen publiceren.

Blijf op de hoogte over dit nieuws in een schoonmaakbranche en over thema's indien diversiteit, inclusiviteit en duurzaamheid.

Select a convenient cleaning idee based on your needs and we will match you with a local, vetted cleaner.

Weet u dan ook alang hoeveel uren schoonmaak u op kantoor wilt? Bereken dan  op deze plaats  binnen 30 seconden uw abonnementsprijs betreffende een flexibel schoonmaakprogramma.

Over Ekeris Schoonmakers is met schoonmaakonderhoud niet te overtreffen. Via een goede communicatie, vaste afspraken en perfecte planning komt u nimmer wegens verrassingen te ogen.

Ernaast hebben we alle kennis in woonhuis teneinde vloeren grondig te mogen reinigen. Zo mogen we in Amsterdam tevens kauwgom verwijderen. Wij verlenen u dan ook ons totaalpakket met schoonmaak- en faciliteiten in Amsterdam. Dit omvat onder meer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *